MIjn verhaal

Over mezelf


Tamara Lenaerts "Ik werkte de voorbije 15 jaar in de trainingswereld; 5 daarvan als opleidingsdeskundige / verantwoordelijke vorming en 10 als coach-trainster voor bedrijven en overheden. Ik was 6 jaar medebestuurder en vennoot bij Van Kelst & co, een bureau voor training, coaching en consulting. En daarnaast maakte ik bedrijfstheater met professionele acteurs, en schreef en regisseerde ik stukken met jongeren. Deze voorgeschiedenis vormt een belangrijke ruggensteun voor mij en een grote bron van inzicht en inspiratie.

Ik geloof in een ervaringsgerichte/conceptuele coachings- en trainingsaanpak, werk vanuit een grote gevoeligheid voor zowel groeps- en systeemdynamieken als voor de interactie tussen spreker/trainer en toehoorder/deelnemers, heb een scherp oog voor 'schoon' en kloppend en ben vol van authentiek, fysiek theater.

Ik heb laDuende gecreëerd vanuit een grote bezieling voor het vak van train(st)er en een uitgesproken passie voor het regisseren van sprekers. 'Intens inspirerend' is mijn missie. Een missie die ik alleen maar kan waarmaken in prettig, uitdagend contact met anderen: deelnemers, coachees, collegae, klanten. Omdat alleen intens samenwerken écht inspireert."

Tamara Lenaerts - Handelsingenieur, theatermaakster en organisatieopsteller

Blijf op de hoogte

Blijf je graag op de hoogte, vul dan hieronder je gegevens in.

Blijf je graag op de hoogte, vul dan hieronder je gegevens in.

E-mail
Voornaam
Naam