Onze missie

laDuende wil een voedingsbodem zijn voor 'magische' momenten in groepen; momenten die beklijven door intense energie en inspiratie, en daardoor duurzaam verankeren en doorwerken. Wezenlijke, authentieke en warme verbinding kan leiden tot een magisch gebeuren, een gebeuren dat de groep overstijgt: connectie met een 'hogere' bron van weten vanuit verbinding met elkaar. Elkeen stapt hierdoor wijzer, geïnspireerd en met meer energie de wereld weer in. laDuende beschouwt het als haar missie om dit 'magisch' potentieel in groepen meer aandacht en plek te geven.

Concreet vertaalt zich dat in:

  • een divers en praktijkgericht aanbod (groepstrajecten, individuele coaching en procesbegeleiding) voor bedrijven: leidinggevenden, sprekers en trainers om het rendement van hun groepsmomenten te maximaliseren.
  • initiatieven met en voor vrouwen om vanuit een diep en doorleefd contact met elkaar en het collectief vrouwelijk bewustzijn een bijdrage te leveren aan een vrouwelijker wereld.
  • een 'experience based' onderzoek naar 'energie, het onzichtbare kompas bij het werken met/spreken voor groepen' om dit werk nog meer te doorgronden en op grotere schaal beschikbaar te maken.

Deze activiteiten voert laDuende uit in samenwerking met de partners Hummus en HRD Academy. Het uitwerken van initiatieven met en voor vrouwen voert laDuende uit via She & Company en via de Vrouwencirkels vzw. Daarenboven wil laDuende ook aan nieuwe initiatieven een kans geven. Hiervoor werken we samen met The Pond and the Waterfalls.

Blijf op de hoogte

Blijf je graag op de hoogte, vul dan hieronder je gegevens in.

Blijf je graag op de hoogte, vul dan hieronder je gegevens in.

E-mail
Voornaam
Naam