Individueel aanbod

Voor wie

  • Heb je een belangrijke presentatie te geven, waar je je nog niet 100% gerust over voelt?
  • Krijg je geregeld dezelfde feedback van je toehoorders en weet je er zelf geen weg mee?
  • Voel je dat je als spreker nog wat kan winnen aan impact bij je publiek?
  • Zou je er nog meer willen durven staan? Er nog meer -met plezier- voluit voor durven gaan?
  • Krijg je je inhoud wel op ‘n rijtje, maar vind je het (te)spannend om echt contact te maken?
  • Wil je een klankbord en aanpak helemaal op jouw maat?
  • Ben je een leidinggevende, een expert in jouw domein of iemand met een verhaal?

Aanbod

Als bovenstaande vragen je aanspreken, dan kan je bij laDuende terecht voor 'een intens inspirerend regietraject op maat'. Vertrekkend vanuit de essentie van de boodschap regisseert/coacht laDuende naar eenheid in beeld en taal en vorm, naar présence vanuit authentieke kracht en naar open contact met het publiek. Opdat aanwezigen meer dan een 'interessante uiteenzetting' bij te wonen, een 'beklijvende ervaring' delen.

Concreet

Een regietraject op maat start met een persoonlijke intake tijdens dewelke we jouw leernoden bespreken. Om daar een helder en concreet zicht op te krijgen, bestaat de intake niet enkel uit een gesprek maar idealiter ook uit een observatie van een presentatie (kan ook een opname zijn). De input van beide (het gesprek en de observatie) wordt verwerkt in een resultaatgericht coachingsplan op maat.

Het traject zelf omvat individuele coachingssessies van 1,5 uur en praktijkobservaties met nabespreking. Het aantal sessies is in overleg te bepalen en afhankelijk van de vooropgestelde leerdoelen. Ervaring leert dat een traject bestaat uit twee tot vijf sessies.

Voor meer info, neem contact op met Tamara Lenaerts: tamara.lenaerts@laduende.be

 

Feedback

‘Tamara leert je contact te maken met die verbindende en charismatische energie, die je voordien alleen bij de allergrootste sprekers en performers vermoedde.'

Steven Crombez – ‘De beste knuffelaar ter wereld’, een theaterachtige voorstelling

 

‘Tamara verborg haar ogen in haar hand, en zei: ik zie niet waar je naartoe wil. Zo bouwden we een sterke structuur. Ze kwam naast me staan en zei: adem en aard tot je er staat. En zo leerde ik mijn angst een stap verder dan vroeger overwinnen. Ze stond naast me en waaierde haar armen open: kijk, daar zit je publiek, hen wil je jouw boodschap schenken. En mijn perspectief draaide 180 graden.’

Filip Lowette - VKW talk Brussels 2015 zie www.Lowette.be

Blijf je graag op de hoogte, vul dan hieronder je gegevens in.

E-mail
Voornaam
Naam