Cathelyne Van Overstraeten

Over Cathelyne 

Cathelyne Van OverstraeteIets meer dan 20 jaar geleden.

Met knikkende knieën doe ik ingangsexamen aan de Toneelacademie van Maastricht. De drang om een verhaal te vertellen, om in contact te gaan met een publiek is groter dan m’n angst. Een gelukkige daad van overmoed. En meteen de start van een belangrijke overtuiging: vorm geven aan wat je wilt, vraagt moed, soms zelfs overmoed.

Vers van de pers en met de titel ‘meester in de dramatische kunsten’ zet ik m’n eerste stappen als trainingsactrice. Een nieuwe wereld gaat voor me open. Ik besef dat ik helemaal geen grootse verhalen wil vertellen maar dat het verhaal, de interactie die zich afspeelt tussen mensen mij uitermate boeit. Die passie voor mensen en communicatie drijft mij sindsdien.

Intussen werk ik al meer dan 10 jaar als trainer met expertise in communicatie en coaching. Een open, authentieke en waarderende communicatie is voor mij uitermate belangrijk als middel om impact te vergroten, verbinding te creëren, energie te genereren en samenwerking te stimuleren.

Mijn stijl is die van een nieuwsgierige onderzoekster. Stimulerend, soms stevig spiegelend. Direct, onbevangen en een tikkeltje uitdagend. Humor is een belangrijke sleutel.

Al sinds het begin combineer ik mijn job als trainer met een deeltijdse job bij Vormingplus Citizenne waar ik met veel goesting en toewijding de externe communicatie doe.

Communicatie is de rode draad doorheen alles wat ik doe, zo blijkt.

Cathelyne Van Overstraeten - Trainer, coach en trainingsacteur

Blijf je graag op de hoogte, vul dan hieronder je gegevens in.

E-mail
Voornaam
Naam